You need to upgrade your Flash Player.
This site requires a more recent version of the Flash plugin than you currently have.
This plugin is free and can be downloaded here. 

 

Welkom op de website van ARON bvba.


ARON Archeologisch Projectbureau
is het oudste en grootste onafhankelijke archeologisch onderzoeksbureau in België. Met ons team van goed opgeleide en ervaren archeologen en materiaalspecialisten staan we garant voor een kwalitatieve werking en een professionele uitvoering. ARON bvba is uw deskundige partner voor een soepele planning en een efficiënte uitvoering van archeologische projecten.

ARON bvba kan voor u het gehele archeologische traject verzorgen, gaande van vergunningsaanvragen en bureaustudie over vooronderzoek tot opgraving en rapportage. We bieden ook ondersteuning in projecten rond onderzoek, determinatie, digitalisering, beheer of ontsluiting van uiteenlopende categorieën van erfgoed. Onze opdrachtgevers zijn zowel ondernemingen als overheden, lokale besturen en erfgoedinstellingen.


Bedrijfshistoriek

Ons bedrijf werd in het jaar 2000 opgericht als een samenwerkingsverband tussen twee zelfstandige archeologen, Elke Wesemael en Petra Driesen. Begin 2001 werd vervolgens de bvba ARON, Archeologisch Projectbureau opgericht. Na een druk en leerrijk jaar zorgde een derde partner, Natasja De Winter, voor een voltijdse versterking van het team.

Anno 2010 is ARON bvba uitgegroeid tot een bedrijf dat naast de drie zaakvoerders bestaat uit een ploeg van vijf voltijdse archeologische medewerk(st)ers en een wisselend aantal losse krachten.

   
 
© Copyright 2010 ARON BVBA - Webdesign by CorpaTech